Hirdetés

Hamarosan új tartalmakkal bővül a Star Wars Squadrons

|

A rajongók új térképre és űrhajókra is számíthatnak.

Hirdetés

Azt már a Star Wars Squadrons megjelenése előtt tisztázták a fejlesztők, hogy nem fognak élő szolgáltatásként tekinteni a játékukra, és nem fogják telepakolni extra tartalmakkal, de azért kisebb meglepetések előfordulhatnak. Ilyen volt például az október végén elérhetővé vált The Mandalorian csomag és ilyenek lesznek azok az újdonságok is, amik az év hátralévő részében érkeznek majd. 

Hirdetés

A Motive bejelentette, hogy november 25-én, a 3.0-s update-tel elérhetővé válik egy a kampányból már ismert térkép, a Fostar Haven a multiplayerhez, amely a Fleet Battles és Dogfight módokban is meglátogatható lesz. Szerencsére a játékosok nem egy az egyben ugyanazt a pályát kapják, hanem egy frissített változatot, hogy új élményt nyújtson és illeszkedjen a többi közé.

Emellett jön négy új komponens is: a Boost Extension Kit a vadászokat és bombázókat boostolja, amelyek pajzstörő torpedókat is kapnak, míg a Fighter és Interceptor osztályú űrhajók ionrakétákkal gazdagodnak. A U-Wingek és TIE Reaperek sem maradnak ki a mókából, egy új módon, antianyag rakétákkal támogatják társaikat. A frissítés tartalmazni fog javításokat és balanszolást is.

Decemberben a 4.0-s patch még ennél is izgalmasabb dolgokat hoz magával: a bugirtás és más változtatások mellett két új űrhajó kerül be: az Új Köztársaság megkapja a B-Winget, míg birodalmi oldalon a TIE Defendernek örülhetnek a rajongók. Ezzel az update-tel élesednek többek között az egyéni meccsek is, amelyek lehetővé teszik, hogy két 1-5 fős csapat bármelyik térképen megmérkőzhessen egymással Dogfight és Fleet Battles játékmódokban egyaránt. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)