Hirdetés

Hamarosan újabb deszkás játékban brillírozhatunk

|

A Skate City egyenesen az Apple Arcade kínálatából jön az összes nagyobb platformra, PC-n pedig rögtön két forrásból is beszerezhetjük majd.

Hirdetés

A gaming világában ugyan nem sok vizet zavar az Apple 2019 őszén elrajtolt előfizetős játék platformja, de azért akadnak jól sikerült címek az Arcade több mint száz címet kínáló katalógusában. Az egyik ilyen a gördeszkás trükközésre invitáló Skate City, melyben hangulatos, valós helyszíneken alapuló 2.5D-s pályákon villanthatjuk meg a tudásunkat.

A játék eredetileg az Apple Arcade induló kollekciójában kapott helyet, a kritikusok és a közönség értékelései alapján pedig a mai napig az almás mezőny legjobbjai közé sorolható. Ez persze nem is csoda, hiszen a Skate City mögött az a Snowman áll, akik az Alto's Adventure és az Alto's Odyssey révén már két sikercímet is letettek az asztalra.

Hirdetés

Ezért is örülhetünk, hogy a játék nemsokára minden nagyobb platformon megjelenik a Nintendo Switch-től az előző és jelenlegi generációs konzolokon át egészen a PC-ig, ahol a Steamen és az Epic Games Storeban is elérhetővé teszik. Az egyetlen hiányzó így az Android lesz, az Apple Arcade-exkluzivitás ugyanis nem teszi lehetővé, hogy a Google rendszerén is szórjuk a trükköket.

A Skate Cityben összesen 3 pályán bizonyíthatunk, melyeket Los Angeles, Oslo és Barcelona híres deszkás helyeiről mintáztak a készítők. A játék magvát a kombinációban százaiban kivitelezhető trükkök és a bő kézzel mért kihívások adják, de lo-fi zenéjével és festői látványával relaxációs elfoglaltságként sem utolsó. Pontos megjelenési dátumot még nem kaptunk, de weboldal szerint "hamarosan" nekieshetünk a mókának.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)