Hirdetés

Hamarosan újabb játékok kerülnek ki a Game Pass szolgáltatásból

|

Köztük van a Marvel's Guardians of the Galaxy is, de még van idő pótolni.

Hirdetés

A közelmúltban olyan videojátékok váltak elérhetővé a Microsoft szolgáltatásában, mint az Atomic Heart és az F1 22, holnaptól pedig már a Wo Long: Fallen Dynastyt is tolhatják az előfizetők, arról nem is beszélve, hogy most a Games with Gold kínálata is egészen korrekt (az egyik ajándék a hazai Kite Games fejlesztése, a Sudden Strike 4 - Complete Collection, amit nem érdemes kihagyni). 

A vállalat még azt is megoldotta, hogy az eddigieknél olcsóbban férjünk hozzá a felhozatalhoz, ugyanis Magyarországon is elérhetővé vált az a lehetőség, hogy megoszthatjuk négy barátunkkal a Game Pass Ultimate előfizetést, amivel sokat spórolhatnak a résztvevők. 

Hirdetés

Ezekért cserébe igazán nem nagy ár, hogy bizonyos időközönként el kell búcsúznunk a katalógus néhány címétől, főleg annak fényében, hogy mindig kapunk elég időt bepótolni őket. Most éppen nyolc játék kerül ki a Game Passból, de március 15-ig még játszhattok velük, és ha valamelyik megtetszik, húsz százalékos kedvezménnyel szerezhetitek be és folytathatjátok ott, ahol abbahagytátok.

Az elköszönő videojátékok közül a legnagyobb név az Eidos Montreal által fejlesztett Marvel's Guardians of the Galaxy, az utóbbi évek egyik legjobb Marvel-játéka, amelynek a harcrendszerét szokni kell, de a sztori, a karakterek, a hangulat és a humor kárpótol érte. Íme a távozók listája: 

  • Marvel's Guardians of the Galaxy
  • Goat Simulator
  • F1 2020
  • Kentucky Route Zero: TV Edition
  • Paradise Killer
  • Undertale
  • Young Souls
  • Zero Escape: The Nonary Games

A fentiek közül miket fogtok mindenképpen végigjátszani március 15-ig?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)