Hirdetés

Hamarosan újabb Resident Evil Village trailer érkezhet

|

Legalábbis erre utalnak a legújabb pletykák, hivatalos bejelentést azonban egyelőre még nem kaptunk.

Hirdetés

A Resident Evil Village (avagy Resident Evil VIII, netán Resident Evil 8) első előzetesét még júniusban mutatták meg nekünk a Sony saját livestreamje alatt, azóta pedig gyakorlatilag folyamatosan cseperegnek az információk az új rész kacspán, legutóbb például egy PS5-exkluzív játékmódról lehetett hallani. Sajnos újabb hivatalos bejelentéssel ezúttal sem szolgálhatunk, viszont iparági bennfentesek úgy tudják, hogy augusztus folyamán változni fog a helyzet.

Hirdetés

Egy Dusk Golem néven futó informátor szerint ugyanis augusztusban új Resident Evil Village előzetes érkezik majd, remélhetőleg egy gameplay trailer formájában. Dusk Golem ráadásul azt írta Twitteren, hogy az előzetesen kívül még "más dolgokkal" is készül a Capcom augusztusra, szóval simán  nyakon önthetik a játékmenetet bemutató anyagokat egy halom részletes információval is. Mindenesetre addig nézzétek meg bátran újra a már kiadott előzetest, ami nálunk természetesen magyar feliratot is kapott:

Pár hete egyébként a japán Famitsu magazin arról számolt be, hogy a játék jelenleg nagyjából 60%-ban áll készen, szóval még bőven van mit csiszolgatni rajta. A Resident Evil Village PC-re, valamint PlayStation 5-re és Xbox Series X-re fog megjelenni valamikor 2021 során.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)