Hirdetés

Hamarosan újra láthatjuk a S.T.A.L.K.E.R. 2-t, és számos más izgalmas játékot

|

Az Xbox még ebben a hónapban tart egy prezentációt, melyen külsős fejlesztők játékaié lesz a főszerep.

Hirdetés

A Microsoftnak van most mondanivalója: nemrég a Bethesda felvásárlása kapcsán láthattunk egy inkább beszélgetős és nosztalgiázós, mintsem bejelentésekre fókuszáló műsort, április 10-én pedig az Age of Empires franchise-é lesz a főszerep. 

A kettő között, március 26-án délután 5-kor veszi kezdetét az ID@Xbox Indie Showcase, melynek keretében több mint 100, független fejlesztőknél készülő játék kap figyelmet.

Hirdetés

Egyelőre annyit osztottak meg a várható bejelentések kapcsán, hogy lesznek trailerek, gameplay bemutatók, szó esik a Devolver Digital, a DrinkBox, a Curve Digital játékairól, felbukkan a S.T.A.L.K.E.R. 2, a Second Extinction, a The Ascent, a The Wild at Heart, a Voidtrain, az Exo One, a Twelve Minutes, és több mint 25 leleplezésre számíthatunk.

Az Xbox a saját játékairól (és a Bethesda újdonságairól) egy nyári eseményen fog beszélni, de azért most ezt is várjuk. A műsort kizárólag a Twitchen lehet majd követni, viszont mindenről beszámolunk mi is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)