Hirdetés

Hamarosan visszatér az Xbox Game Pass kínálatába egy közkedvelt játék

|

Nem tudni, melyik címről van szó, de elég szép felvezetést kapott a Microsofttól. Azért vannak tippek.

Hirdetés

Kifejezetten remek lépés volt a Microsoft részéről az Xbox Game Pass bevezetése, az előfizetéses szolgáltatásnak hála egy nem túl magas havi díjért cserébe temérdek játékot pörgethetünk, ráadásul elég változatos a kínálat is.

Gyakran előfordul azonban, hogy egy-egy cím kikerül a repertoárból, és valami más érkezik a helyére, meglehetősen ritka alkalom, hogy visszatérő kalandnak örülhetnek az előfizetők. Most éppen ilyen esetnek lehetünk szemtanúi, de egyelőre csupán a hergelés folyik.

Hirdetés

Vicces bejegyzés jelent meg az Xbox Game Pass hivatalos Twitter-oldalán, amiben egy "kiszivárgott levelet" láthatunk, és ugyan az e-mail jó eséllyel nem valódi, hiszen Melissa McGamepass a feladója, azért a benne található bejelentések már hivatalosnak tűnnek.

Az egyik az, hogy a Bloober Team vadonatúj horrorjátéka, a The Medium már a megjelenésekor, vagyis január 28-án elérhető lesz a szolgáltatáson keresztül.

Azonban van egy érdekesebb része is a posztnak, ugyanis a kép alapján úgy tűnik, hogy a jövőben visszatér a kínálatba egy olyan játék, ami korábban már szerepelt benne, és mindenki boldog volt miatta, de aztán kikerült, emiatt pedig mindenki szomorú lett.

Egyelőre csak tippelni lehet, hogy mi is ez a titkosított kaland, de nagyon is elképzelhető, hogy a Red Dead Redemption 2-ről vagy a Grand Theft Auto V-ről, de a Fallout 4 visszatérése sem kizárt, utóbbi nyilván a Bethesda felvásárlás miatt adná magát.

Szerintetek mi lehet ez a rejtélyes cím?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)