Hirdetés

Hamarosan visszatér Twitchre a világ egyik legnépszerűbb streamere

|

Dr DisRespect még decemberben hagyta ott a platformot családi problémák miatt, de a jelek szerint sikerült elsimítania a dolgokat, így "a Twitch arca" hamarosan újra videózik.

Hirdetés

Decemberben mi is beszámoltunk róla, hogy a világ egyik legnépszerűbb streamere, a rendszeresen több mint 30 ezer nézővel büszkélkedő Dr Disrespect kényszerpihenőre megy.

Hirdetés

Doc nagyon őszinte volt a rajongóival, és elmondta, hogy bizony hűtlen volt a feleségéhez, emiatt pedig válságba került az élete. Bocsánatot kért a követőktől és a szponzoroktól, de a család megmentéséhez időre volt szüksége, ezért határozatlan időre letette a webkamerát. A streamer a hétvégén Twitteren közölte a világgal, hogy hamarosan visszatér:

Hogy a Doc visszatérése kavar-e majd akkora a hullámokat, mint Tyler1 belépője, azt február 5-én megtudjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)