Hirdetés

Hamarosan Xbox konzolokra is befuthat a Deathloop

|

Lejárt a Bethesda és a Sony megállapodása, szóval szabad a Deathloop útja az Xbox Series X/S felé.

Hirdetés

A Dishonored epizódokról és a Prey-ről ismert Arkane Studios tavaly megjelent projektje, a Deathloop két bérgyilkos párharcába dobott bele minket egy időhurokban ragadt szigeten. A játék nem lett egy korszakalkotó cím, mégis minden megvan benne, ami miatt imádjuk a csapat munkáit, viszont volt egy apró bökkenő: csupán PC-re és PlayStation 5-re jelent meg a Bethesda és a Sony egyéves megállapodásának értelmében.

Hiába vásárolta meg időközben a Microsoft a Bethesdát, ezt az alkut tiszteletben kellett tartania, így Xbox masinákra csak mostantól jelenhet meg a cím. A jelek szerint a Microsoft nem is vesztegeti az idejét, ugyanis az xboxos Deathloop előrendelői reklámja egyeseknek már felbukkant az Xbox felületén, ám az egyelőre csak egy üres oldalra vitte az érdeklődőt, mivel a játék Xbox Series X/S-es változatát még nem tették elérhetővé az áruházban.

Hirdetés

Nálatok is megjelent már az alább látható promó? Így fest:

Sajnos egyelőre még csak ennyit láthatunk, ennél fogva sem azt nem tudni, hogy mikor jelenhet meg a Deathloop Xbox Series X/S-re, sem azt, hogy elérhető lesz-e a Game Pass szolgáltatásban (a PlayStation Plus Extra és Premium csomagjaiban benne van), de az egyértelmű, hogy már nem kell rá sokat várniuk az Xbox-tulajoknak. 

Ti várjátok a megjelenését Xboxra? 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)