Hirdetés

Hamarosan Xboxra is megjelenik a PS5 egyik nyitócíme

|

A Game Passba egyelőre még nem kerül be a Gearbox Publishing akció-szerepjátéka, de valószínűleg már csak idő kérdése.

Hirdetés

"Mi sülhetne ki rosszul abból, ha egy csodaszép játékban csillogó vértekbe öltözve kell kaszabolni a gaz ellent ormótlan fegyverekkel?" - tesszük fel a kérdést a Godfall tesztünk bevezetőjében, amelyből kiderül, hogy a Counterplay Games és a Gearbox Publishing akció-szerepjátéka bizony ott van 2020 legnagyobb csalódásai között. A PlayStation 5 egyik nyitócímeként megjelent alkotást azóta adta már ingyen az Epic Games Store és bezsebelhették a PlayStation Plus előfizetők is, viszont Xbox konzolokra és Steamre idáig nem volt beszerezhető a Godfall, amin változtatni szándékozik a kiadó. 

Hirdetés

A Godfall április hetedikén fog megjelenni Xbox One-ra, Xbox Series X|S-re és Steamre egy új kiadás, az Ultimate Edition keretében, amely magába foglalja az alapjátékot, a Fire & Darkness kiegészítőt, az Ascended Edition tartalmait és az előrendelői bónuszokat is, valamint számos Xbox Series-exkluzív fejlesztést ígér (mint például a választható frissítési gyakoriság és a Dolby Vision a HDR-képes kijelzők számára). A Gearbox szerint ez a legjobb és legteljesebb módja, hogy átélhessük a Godfall által nyújtott élményt. Egy rövid ízelítő is érkezett az új kiadáshoz, íme: 

Az Ultimate Edition mellett április 7-én jön a játék következő nagy frissítése is, amely különböző, rajongók által kért fejlesztéseket és funkciókat ígér. Többek között gyorsabb és gördülékenyebb harcot, áramvonalasabb és robusztusabb leltárkezelést, valamint sztoricsiszolásokat ígér, továbbá tucatnyi új, fegyverhez és pajzsokhoz használható kozmetikai cuccra is számíthatunk.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)