Hirdetés

A Hand of Fate 2 akció- és kártyajátékként is tarolni akar

|

Majdnem húsz percet nézhetünk meg a kártyajátékokat és szerepjátékokat vegyítő Hand of Fate folytatásából, és reménykedhetünk abban közösen, hogy ez egy nagyon érdekes játék lesz.

Hirdetés

A Hand of Fate első része érdekesen és újszerűen vegyítette a kártyajátékokat, RPG-ket és akciójátékokat, ez pedig vélhetően a folytatásban sem lesz másképp. Most egy igen hosszú gameplay demót nézhetünk meg abból, hogy milyen is lesz majd a Hand of Fate 2.

A játék lényege, hogy miután a titokzatos Dealer kiosztotta a lapokat, azok életre kelnek és a kezünkben lévő kártyák határozzák meg, hogy az egyes akadályokat milyen eszközökkel küzdhetjük majd le. A PC Gamer jóvoltából most belenézhettek, milyen is lesz ez:

A folytatás egyik legnagyobb újítása az elődökhöz képest az lesz, hogy ezúttal már társaink is lehetnek harc közben, akik saját képességekkel és egyedi történetszállal rendelkeznek.

Ezen kívül új harcstílusok, valamint legendás fegyverek is gazdagítják majd a repertoárunkat, szóval bőven tartogat újdonságokat a folytatás.

Nektek hogy tetszik a játék? Szerettétek az első részt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)