Hirdetés

Hand of Fate 2 megjelenés - novemberben ülünk le megint kártyázni

|

Az őszi szezonban nem csak a nagy kiadók alkotásai jelennek meg, hanem néhány kisebb csapat is ekkor rukkol elő új játékával, például a Hand of Fate 2 is megjelenik még idén.

Hirdetés

Tavaly tavasszal jelentette be a Defiant Development, hogy elkészítik népszerű, a kártyajátékokat és az akció-RPG-ket vegyítő játékuk folytatását és érkezik a Hand of Fate 2. Hamarosan be is fejezik a fejlesztést, így bejelentették a megjelenési dátumot is.

Hirdetés

A száz évvel az első rész után játszódó folytatás november 7-én jelenik meg, PC mellett PlayStation 4-re és Xbox One-ra is. A Hand of Fate 2 legnagyobb újdonsága, hogy a drasztikusan továbbfejlesztett akciórészek közben társak is elkísérnek, illetve ahogy az egy folytatástól elvárható, számos új ellenfél és kihívás vár ránk. Ennek kapcsán egy új trailert is kaptunk, ami ugyan kifejezetten rövid, de jól érzékelteti, mire számíthatunk a harci jelenetek kapcsán.

Ti kipróbáljátok majd az új részt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)