Hirdetés

Hand of Fate - újszerű kártyajáték, neves dizájnerekkel a háta mögött

|

Különös kártyajáték tűnt fel a Kickstarteren, amelynek lapjai életre kelnek és kalandra hívnak minket, de egészen máshogy, mint hinnénk.

Hirdetés

A Hand of Fate szinte végtelenszer újrajátszható koncepciója szerint rajtunk és a szerencsén áll, hogy milyen paklit hozunk össze, amivel aztán küldetéseket és kalandokat teljesíthetünk, nem is akármilyen módon.

A Hand of Fate ugyanis egy olyan a tarot és fantasy játékok ihlette alkotás, amelyben élettel és halállal játsszunk, méghozzá kártyák gyűjtésével és a megfelelő időben való kijátszásával. Az összehozott pakli segítségével dungeonok szörnyeit gyűrhetjük le és kihívásokat teljesíthetünk, hogy végül szembenézzünk a Koponyák Királyával. Első hallásra furcsának tűnhet a játékmenet, de az alábbi előzetes mindenre választ ad:

A játék különlegessége, hogy a kampány során kitűzött és teljesült céloknak köszönhetően olyan vendégdizájnerek által tervezett kártyákkal játszhatunk, mint Ian Livingstone (Eidos főnök, a Games Workshop társalapítója és a Fighting Fantasy szerzője), Rob Cunningham (Homeworld, Homeworld Shipbreakers) és David Goldfarb (a Battlefield 3 és a Bad Company 2 vezető tervezője), tehát már ezért megéri támogatni a projektet, amit ide kattintva tehettek meg. 

A kitűzött 50 ezer dollárból már több, mint 42 ezer összejött és a hátralévő három napban remélhetőleg a maradék pénzmennyiség is összegyűlik.

Ha megvalósul a PC-re és Mac-re betervezett Hand of Fate, akkor a jövő héten indulhat az alfa teszt, 2014-ben pedig a bétára számíthatunk.

Mi a véleményetek a játékról?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)