Hirdetés

Handle with Care, avagy az űrhajózás magányos szakma

|

Az alábbi kis filmecske számos tanulsággal szolgálhat minden reménybeli asztronauta számára.

Hirdetés

Han Solo sem lett azonnal az a kőkemény legény, aki minden kérdésre pisztolylövéssel válaszol. Merem állítani, hogy minden igazán tökös, morcos, hallgatag legényben megvan az igény arra, hogy valahol egy társra leljen.

Ezen társ lehetőleg az ellenkező nemből kerüljön ki, ám ha ez nem lehetséges, akkor megteszi bármi más is. Perverzek szégyelljék magukat, a többiek olvashatnak tovább (ámbár tény, hogy Chewie elég gyanús elem). Szóval magányos dolog lehet az űrben kóborolni, felderíteni, miazmás, így nem csoda, ha filmünk főszereplője is kissé hibbantnak tűnhet elsőre. Ki tudja mióta kóborol egymaga? Analíziseket kommentben kérjük, esetleg kifejtve, hogy Ti milyen társsal vágnátok bele egy hasonló kalandba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)