Hirdetés

Új stúdiót nyit a Mafia 3 fejlesztőcsapata

|

Az Egyesült Királyságban nyílik meg a Mafia 3 stúdiójának következő irodája, és nyilván nem az lesz a dolguk, hogy a játék negatív kommentjeit szelektálják.

Hirdetés

A Hangar 13 debütálása nem sikerült valami jól a Mafia 3-mal és bár a játék nem fogyott rosszul, a közelmúltban mégis csökkenteni kellett a csapat létszámát, ugyanakkor a 2K szerint az elbocsájtások nem befolyásolták a futó projekteket. Márpedig valami nagyon készül a csapatnál, ahogyan arra kaptunk is már utalásokat

Hirdetés

A 2K most bejelentette, hogy a Hangar 13 az Egyesült Királyságban is jelen lesz, ugyanis Brightonban nyitották meg a stúdió új irodáját, amelyet Nick Baynes vezet majd - ő a Split/Second rendezője volt és 25 évnyi játékfejlesztői tapasztalat van a háta mögött. Ez a negyedik helyszín lesz, ahol a munkatársak dolgoznak, ugyanis a Hangar 13 már fellelhető Novatóban (Kalifornia), valamint Brnóban és Prágában is (Csehország). 

Persze a csapat nem Lincoln Clayes portrékat festeget majd, a 2K szerint jelenleg is egy komoly AAA-kaliberű játékon dolgoznak, amely akár a Mafia 4 is lehetne, de még semmit sem tudunk róla. Talán az E3-on kiderül, hogy mit készítenek. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)