Hirdetés

Teljesen új játékon dolgozhat a Mafia III stúdiója

|

A jelek szerint legközelebb nem egy folytatást, hanem valami egészen friss kalandot kapunk a srácoktól.

Hirdetés

Nem igazán sikerült lenyűgöznie eddig a játékosokat a Hangar 13-nak, ugyanis a Mafia III sajnos elég középszerű alkotás lett. Persze ez nem azt jelenti, hogy a csapat egyből le is húzza a rolót, sőt a jelek szerint már ügyködnek is egy újdonságon.

Hirdetés

Felkerült a Hangar 13 weboldalára egy álláshirdetés, miszerint a csapat egy tapasztalt producert keres egy vadonatúj IP-hez. Nem tudjuk, milyen franchise-t kíván útjára indítani a stúdió, de a bejegyzés alapján előnyt jelent az, ha a jelentkező járatos az AAA minőségű, nyitott világú vagy sandbox játékokban.

A fentieket figyelembe véve egyébként az is elképzelhető, hogy a jövőben már nem a Hangar 13, hanem egy teljesen másik brigád fog dolgozni a Mafia sorozaton. Feltéve persze, ha lesz következő felvonása a 2K szériájának.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)