Hirdetés

Hangulatában erősen a Returnalt idézi a Scars Above

|

Érkezett egy hosszabb gameplay videó, amelyen alaposan megnézhetjük magunknak a Mad Head Games játékát.

Hirdetés

Sokak tetszését elnyerte a nem olyan régen megjelent PlayStation 5-exkluzív, a Returnal, ami izgalmas és olykor egész komoly kihívásokkal kecsegtető játékmenetet, valamint remek sci-fi életérzést nyújt, így némileg érthető is a sikere. Többek között ezért is lehet érdemes figyelni a Mad Head Games stúdiójában készülő Scars Above-ra, ami hangulatát tekintve meglepően hasonlít a Housemarque kalandjára, de természetesen nem csak ezért tűnik érdekesnek.

Hirdetés

Felkerült a YouTube-ra egy videó, amelynek hála picit jobban is szemügyre vehetjük a Scars Above játékmenetét. Úgy tűnik, hogy ebben a játékban sem túlságosan barátságos helyszíneken fogunk botorkálni, és mindenféle rondaságot sorozhatunk majd meg fegyverünkkel, habár a harc nem érződik túlságosan pörgősnek.

Ráadásul ahhoz képest, hogy a jelek szerint nem egy AAA minőségű címről van szó, egészen látványos a grafika.

Remélhetőleg a jövőben még több részlet kiderül majd erről a projektről. Nektek hogy tetszik a látottak alapján?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)