Hirdetés

Hangulatos előzetessel leplezték le a GreedFall 2-t, amely nem folytatás lesz, hanem előzmény

|

A GreedFall 2: The Dying World megfordítja a felállást, új szemszögből mutatja be a gyarmatosítók és az őslakosok konfliktusát.

Hirdetés

Igaz, hogy még mindig hosszú utat kell megtennie a Spidersnek, mire végre elmondhatja magáról, hogy egy minden tekintetben kiváló alkotást tett le az asztalra, ugyanakkor vitán felül azon stúdiók közé sorolható, amelyekről elmondható, hogy játékról játékra fejlődnek. A 2019-es GreedFallt például már sokkal könnyebben a szívünkbe tudtuk zárni, mint a három évvel korábbi The Technomancert.

A stúdió pillanatnyilag a szintén ígéretes Steelrising csiszolgatására fókuszál, hogy a szeptemberi rajtra minél kevesebb bug maradjon a nagy francia forradalomból inspirációt merítő akció-szerepjátékban. Ezzel párhuzamosan azonban már a távolabbi jövőre is készülnek a fejlesztők, akik elérkezettnek látták az időt, hogy nyilvánosság elé álljanak soron következő alkotásukkal.

Hirdetés

Ez utóbbi nem más, mint a GreedFall 2: The Dying World, amelynek elkészültére komolyabb összegben is fogadni mertünk volna, miután az első részből egy év alatt több mint 1 millió kópiát adtak el. Noha ez a példányszám nem tűnik eget verően soknak, kimondottan jó teljesítmény egy szűkebb vásárlóréteget megcélzó játéktól, annak tükrében pedig, hogy az AAA kategóriás címekhez képest elég szerény büdzséből hozták ki, biztosak lehetünk abban, hogy jövedelmező befektetés volt mind a Spiders, mind pedig a Focus Home kiadó számára. A folytatást, vagyis inkább előzményt, mivel a cselekmény 3 évvel korábban játszódik, már a Nacon gondozza, amely 2019-ben felvásárolta a stúdiót.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

A GreedFall 2 Teer Fradee egyik őslakosának szerepét osztja ránk, akit akaratán kívül szállítanak a gyarmatosítók földjére, a feladatunk pedig az lesz, hogy minden ravaszságunkat bevetve, a diplomácia eszköztárát kimerítve, vagy ha szükséges, akkor erővel, de megakadályozzuk otthonunk meghódítását. Mivel az új kaland helyszínéül szolgáló  Gacane kontinensét szünet nélküli háborúk és járványok sújtják, máris megvan a magyarázat arra, hogy A haldokló világ a játék alcíme.

Jehanne Rousseau, a Spiders alapítója és vezetője nagyobb, változatosabb területet, valamint új társakat és frakciókat ígért, továbbá reméli, hogy feledhetetlen kalandokat élhetnek majd át azok, akik lecsapnak a 2024 folyamán PC-re és új generációs konzolokra érkező GreedFall 2-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)