Hirdetés

Hangulatos játékon dolgozik a The Witcher 3: Wild Hunt egyik volt fejlesztője

|

A Gordot a The Witcher 3, a Frostpunk és a Cities: Skylines keverékének írták le.

Hirdetés

Mint március végén kiderült, a Cyberpunk 2077 után igen komoly átszervezésre készül a CD Projekt RED, viszont a The Witcher 3: Wild Hunt producere, Stan Just már a sci-fi szerepjáték előtt otthagyta a csapatot, hogy saját indie stúdiót alapítson Covenant néven. A Gord lényegében egy kaland-stratégia keverék lesz dark fantasy körítéssel, amely a szláv folklórból táplálkozik.

Az első információk alapján a hangulatosnak ígérkező játék a The Witcher atmoszféráját, a Frostpunk túlélő-stratégiai elemeit és a Cities: Skylines városépítését ötvözi.

Hirdetés

A központi helyszín a falunk, a Tribe of the Dawn lesz, és három dolog menedzselésére kell majd nagyon odafigyelnünk: a hitre, az épelméjűségre és a növekedésre, lesznek külön ezekhez kapcsolódó rendszerek is. Például a betegségek, az éhség és a rokonok halála mind befolyásolják a falusiak józan eszét, viszont ez átmeneti hatás, azonban a pszichológiai sebek hosszú távon velük maradnak. A Gord legfőképp a sztorifókuszú kampányra épít majd, de lesznek egyedi szcenáriók is, amik a kézzel készített és véletlenszerűen generált tartalmakat mixelik majd az újrajátszhatóság növelése érdekében.

A Gord megjelenésére csak 2022-ben számíthatunk PC-n (Steamen), de a trailer alapján megéri rá várni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)