Hirdetés

Hangulatos trailer fedte fel a Farming Simulator 22 megjelenési dátumát

|

A Giants Software emellett újabb részleteket osztott meg a játék tartalmairól is.

Hirdetés

Két dolog biztos a játékiparban: az évenkénti FIFA és Farming Simulator. A virtuális farmgazdálkodás szerelmesei joggal bízhatnak benne, hogy a Giants Software folyamatosan ellátja őket tartalmakkal, a fejlesztőcsapat pedig idén sem hagyja őket cserben.

Jön a Farming Simulator 22, amely számos újdonságot ígér újfent: konzolokon akár nyolcan, számítógépeken és Stadián akár tizenhatan is játszhatunk együtt a többjátékos módjában, bevezetik az évszakokat, valamint az sem elhanyagolható, hogy új terményeket, tájakat, márkákat és gépeket kapunk. 

Hirdetés

A Farming Simulator 22 újdonságai azonban ezzel még nem merülnek ki. Immáron szőlőt és olívabogyót is termeszthetünk, hogy kinyerve a levüket magas minőségű termékeket állíthassunk elő, míg a szántóföldi növények listája a cirokkal bővült. Az újfajta terményekhez pedig újfajta masinák is dukálnak, így többek között a szőlőszüretelésben hasznos New Holland Braud 9070L bővíti az armadánkat, a márkák között pedig üdvözölhetjük a Mack Trucks-ot. 

A csapat adósunk volt egy megjelenési dátummal, a trailer viszont ezt is leleplezte: a Farming Simulator 22 november 22-én fog megjelenni PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series S/X-re. Egy olyan gyűjtői kiadással, amit a sötétben is könnyedén megtalálhatnak a játékosok. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)