Hirdetés

Hangulatos trailer mesél a Remnant: From the Ashes előzményéről

|

Az új előzetes igyekszik tisztázni, hogy mi pontosan a Chronos: Before the Ashes.

Hirdetés

A Darksiders 3 fejlesztőcsapata, a Gunfire Games még 2019-ben jelentkezett egy soulslike akciójátékkal, ez volt a felemás értékeléseket kapott Remnant: From the Ashes, amelynek népszerűségén aztán hatalmasat dobott, hogy ingyenesen beszerezhető volt az Epic Games Store-ból.

Több mint tízmillióan csaptak így le a Gunfire projektjére, ez pedig tökéletes alapot adott ahhoz, hogy franchise-t faragjanak belőle. A következő felvonás meglepő módon nem egy folytatás, hanem egy előzmény, amely a 2016-os VR-játékra, a Chronosra épül (ezt szintén a Gunfire követte el). 

Hirdetés

A Chronos: Before the Ashes alcímmel ellátott változatot továbbfejlesztették és optimalizálták minden platformra, így nem igényel VR-eszközt. A Remnant univerzumán osztozó szerepjátékában egy ifjú hős irányítását kapjuk meg, akinek egy ősi gonosztól kell megvédenie az otthonát, mindezt pedig egy brutális labirintusban kihívást jelentő harcok során kell kiviteleznie.

A játékmenetet az fűszerezi meg, hogy karakterünk minden egyes halálakor egy évvel idősebbé válik, ami befolyásolja az összecsapásokat is, az életkorunkhoz kell majd igazítanunk a taktikánkat (fiatalon például fürgék és gyorsak vagyunk, idősebben pedig bölcsebbek és fogékonyabbak a mágiára). Az alábbi trailer mesél a világról, a harcokról és az elhalálozások következményeiről is. 

A Chronos: Before the Ashes december elsején jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Google Stadiára és Nintendo Switchre. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)