Hirdetés

Hangulatos trailert kapott halloween alkalmából a Dishonored alkotóinak új játéka

|

Témája miatt ez lenne az ideális időszak a Redfall megjelenésre, kár, hogy még odébb van.

Hirdetés

Több szempontból is rendhagyónak ígérkezik a tavaly júniusban beharangozott Redfall: először is ez lesz az Arkane első játéka, amely hosszú idő után nem jelenik meg a Sony valamely konzoljára (utoljára a 2006-os Dark Messiah of Might and Magic volt ilyen), de az is az újdonság erejével fog hatni a stúdió játékait kedvelők számára, hogy nem muszáj egyedül belevágniuk a kalandba, hiszen akár négy vámpírvadász is csapatba verődhet.

Ráadásul e karakterek képességei teljesen eltérők, így a lehetőségeik is különbözőek, azaz végső soron a játékélményt is befolyásolja, hogy a kriptozoológus és feltaláló Devinder Crousley, a telekinetikus Layla Ellison, a hadmérnök Remi de La Rosa és a mesterlövész Jaco Boyer közül melyiket választjuk.

Hirdetés

A fejlesztők szerint egyébként ha egyedül próbáljuk meg kiűzni a vérszívókat és követőiket a címadó massachusettsi városból, akkor nagyjából hasonló kihívásokra számíthatunk, mint az Arkane korábbi játékaiban. Nem kizárt továbbá, hogy legalább annyiszor meg fogunk ijedni, mint a Preyben, mert bár a Redfall nem túlélőhorror, azért tartogat pár rázósabb szituációt. Tekintsétek csak meg az alábbi trailert.

Eredetileg idén nyáron kellett volna megjelennie a Redfallnak PC-re és Xbox Series X, illetve Series S konzolokra, ám a premiert 2023-ra halasztották.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)