Hirdetés

Hangulatos utolsó előzetest kapott a Nioh alkotóinak új játéka

|

A Wo Long: Fallen Dynasty már ki is próbálható egy demó erejéig.

Hirdetés

A PlayStation 5-exkluzív Rise of the Ronin előtt a Team Ninja még befejez egy multiplatform játékot, a Wo Long: Fallen Dynasty című soulslike akció-szerepjátékot, amelynek koncepciója a három királyság korán alapul, ennek sötét fantasy verzióját élhetjük majd át egy katona szemén keresztül. 

Nemsokára megérkezik a játék, így nemrég a fejlesztőcsapat közzétette a Wo Long: Fallen Dynasty gépigényét, most pedig a megjelenésre ráfordulva megnézhetjük a legutolsó előzetest is. 

Hirdetés

Aki már nagyon várja a Team Ninja újdonságát vagy csak még kétkedik vele kapcsolatban, az egészen március 26-ig letöltheti a demót és kipróbálhatja, hogy milyen lett a végeredmény, a játék két korai szakaszába, az első és második fejezetbe enged betekintést a kipróbálható változat. Ebben belekóstolhatunk  a Han-dinasztia látványos és brutális küzdelmébe a szörnyek és ellenséges katonák hullámaival, ráadásul az online multiplayerben is megfordulhatunk. Aki a demóból átviszi a mentett adatait a teljes játékba, az ráadásul kap egy ajándék sisakot (Crouching Dragon Helmet). 

A demó mellett a launch trailer is összefoglalja, hogy mire számíthattok az akció-RPG-től: 

A Wo Long: Fallen Dynasty március 3-én jelenik meg PC-re (Steam, Microsoft Store), PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re, és már első nap bekerül a Game Passba is. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)