Hirdetés

Hangulatos videóban mutatkoznak be a Back 4 Blood főszereplői

|

Játékmenetet is láthatunk a kooperatív zombis shooter új videójában.

Hirdetés

Nehéz szavakba önteni, mennyire szorítunk, hogy a Back 4 Blood végre tényleg egy méltó Left 4 Dead-utód legyen. Eddig hiába próbálták meg többen is azt az élményt adni, amit a Valve játékaitól kaptunk, sajnos majdnem mind elbuktak, de talán az eredeti fejlesztőknek végre sikerülhet - igaz, a Turtle Rock utoljára az Evolve-ot csinálta PC-re és konzolokra, ami nagyon hamar elvérzett, valamint az időközben kiadott VR-játékaik sem forgatták fel a világot.

Az alább látható trailer mesél egy kicsit arról, hogy mitől lettek zombik a zombik (vagy riddenek a riddenek, ahogy itt hívják őket), illetve hogy kiket fogunk irányítani.

Hirdetés

A takarítók nyolctagú csapatának minden tagja másban jártas, Holly, Walker, Doc, Karlee, Jim, Hoffman, Evangelo, és Mom más-más képességekkel járulhat hozzá a sikerhez - mi közülük négyet választhatunk, érdemes jól meggondolni, milyen bónuszokra lesz szükségünk a küldetések előtt.

A Back 4 Blood október 12-én jelenik meg PC-re, illetve PlayStation és Xbox konzolokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)