Hirdetés

Hans Zimmer komponálta a Crysis 2 muzsikáját

|

A Batman: The Dark Knight és az Eredet zeneszerzője nem először tesz látogatást a játékvilágba.

Hirdetés

Hans Zimmer szerezte ugyanis a Modern Warfare 2 zenéjét is, úgyhogy nem idegen számára ez a lövöldözős-epikus stílus.

Zimmer és csapata a jelenlegi zeneszerzőkhöz, Borislav Slavov és Tilman Sillescu mellé csatlakozott, hogy együtt megalkossák a Crysis 2 albumát.

"A Crytek szenvedélye miatt vonzódtam a Crysis 2-höz és a világ miatt, amit létrehoztak." - mondta Zimmer, majd hozzátette: "És nagyon örülök az együttműködésünk eredményének."

Zimmer olyan nagy filmek zenéit szerezte, mint pl. Az oroszlánkirály, Gladiátor, Hannibal, Az utolsó szamuráj, A sólyom végveszélyben - csak hogy párat említsünk.

A Crysis 2 megjelenés március 22-én esedékes kis hazánkban, PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra. A multiplayer demó tegnaptól érhető el PS3-on.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)