Hirdetés

Happy Tree Friends már PC-re is

|

A Happy Tree Friends anno szimpla flash animációként kezdte a pályafutását, ám mára igazi kultusszá lett az aranyos erdei állatok kivégzését bemutató rajzfilm széria.

Hirdetés

A Sega ezen kisfilmek rajongóinak készítteti el a Stainless Studios embereivel a Happy Tree Friends False Alarm játékot, ami PC és Xbox Live Arcade programként válik majd letölthetővé valamikor még ebben az évben. A játék teljesen 3D-s lesz, a játékmenetre pedig elsősorban a problémamegoldás lesz a jellemző. Az akció- puzzle programban három karaktert (Flippy,Lumpy,Handy) irányíthatunk majd a veszélyekkel teli pályákon, ahol elsősorban a továbbjutás és a belső szervek épen tartása lesz a cél.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)