Hirdetés

Haragszol ránk? Nosza, lődd szét az oldalunkat Asteroids-stílusban!

|

Vagy ha esetleg másik honlapra haragszol, akkor is olvass tovább.

Hirdetés

Az internet jó dolog. A kreatív emberek is jók. Ha a kreatív embereket összeengedjük az internettel, abból általában jó dolgok sülnek ki.

Ilyen ember például az http://erkie.github.com/ készítője, akinek köszönhetően bármilyen honlapot szétlőhetünk egy, az Asteroids-ban látott űrhajóra hasonlító háromszöggel. A honlapon található linket kell beraknunk a kedvenceink közé, és akárhol is legyünk, a könyvjelzőre kattintva megjelenik űrhajónk, és a nyilak, valamint a space segítségével eltüntethetjük egy honlap részleteit, vagy kis türelemmel akár az egészet. Ha nagyon unatkozunk, és nem tudjuk mivel elütni az időt, akkor nyugodtan használhatjuk ezt a kis szórakoztató javascriptet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)