Hirdetés

Harcolj úgy, mint a Mátrixban

|

Egy időlassítással megtoldott lövölde, amiben a hőst egy banán vezérli? Kellően őrült ahhoz, hogy kipróbáljátok.

Hirdetés

Soha nem találnátok ki, de a My Friend Pedro flash játékban nem a főszereplőt, hanem egy tanácsokat osztogató banánt hívnak Pedrónak, aki - miután megmutatja az irányítás alapjait - folyamatosan kommentálja cselekedeteinket.

Így első látásra kifejezetten őrültnek tűnhet a koncepció és valójában az is, de remekül ellehet vele szórakozni, hiszen a levegőben, hátraszaltó közben lőni az ellenfeleket, miközben lelassítjuk az időt... ez olyasmi élmény, amit muszáj megosztanunk a Játéközön látogatóival is. Akkor üt a legnagyobbat a dolog, ha játék közben elindítjátok a Mátrix Soundtrack egyik számát is.

My Friend Pedro játék

Ha ismersz hasonlóan szórakoztató akciójátékokat, kérlek oszd meg velünk is a Játéközönön, mindannyian kíváncsiak vagyunk rá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)