Hirdetés

Hard Reset: újabb tartalmak a hagyományos PC-s FPS-ben

|

A konvencionális PC-s elemeket felvonultató játék nem robbantotta a piacot, de hozta a kötelezőt. Most plusz tartalmakat kínál.

Hirdetés

Amolyan Cyrano módra inkább mi magunk gúnyolódunk azon a tavalyi GSTV Aréna felvételen, ahol mazurral ketten ültünk a kamera előtt, és jött a kérdés a Hard  Reset-ről.

Bevallottuk, hogy nem tudjuk mi az, vagyis tudjuk, de az nem az, amire a kérdező gondolt. Meg is kaptuk a magunkét, hogy tessék, pont mi nem tudunk arról a játékról, ami csakis PC-re jön, és a régi FPS-ek értékeit hordozza.

El is szégyelltük magunkat, és gyorsan bepótoltuk a hiányosságunkat, olyannyira, hogy gyorsan beszereztünk egy tesztpéldányt, és nekiestünk a játéknak, majd tapasztalatainkat a nyomtatott GS-ben közöltük.

A Hard Reset valóban felidézte az egykori belső nézetes lövöldözéseket, már csak azzal is, hogy életerő felszedés, meg pajzs felszedés, és a nur single player mód. Annyira azonban nem volt jó, hogy 10 év múlva is beszéljünk róla, de annyira igen, hogy esélyt adjunk a Hard Reset: Extended Edition kiadásra.

A kibővített kiadásban négy új ellenféllel és öt új kampánnyal találkozhatunk, ami a fejlesztők szerint átlagosan 3 óra játékidőt jelent. A fejlesztett grafikai motorral még élvezetesebb lesz a kissé ellentmondásos cyberpunk környezet, melyben Major Fletcher vívja ádáz küzdelmét a gyilkos gépek ellen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)