Hirdetés

Hard West megjelenés - dátumot kapott az zombis western

|

Az Ancient Space fejlesztőcsapata a túlvilágot, a vadnyugatot és az XCOM körökre osztott stílusát vegyíti a Hard West-ben, és egyáltalán nem rossz az elképzelés.

Hirdetés

Sosem gondoltuk volna, hogy valaha is egy mondatban fogjuk említeni a western, az XCOM és a zombi szavakat, de a Creative Forge Games a Kickstarteren keresztül erre kényszerített minket a Hard West című, izometrikus, taktikai akciójátékával, amely kapott egy enyhe szerepjátékos beütést is. 

A korábban az Ancient Space-t fejlesztő stúdió az XCOM örökre osztott játékmenetét vegyíti a vadnyugat utánozhatatlan bájával, és mindezt horrorfilmekből kölcsönzött elemekkel fűszerezi meg, így nem kell meglepődni, ha élőhalott cowboyokkal találkozunk. A Hard West kampányában összesen nyolc egyedi sztoriszálat teljesíthetünk, de rendelkezésünkre áll majd 40 önálló harci helyzet is, amiket a kihívás miatt gyűrhetünk le. A játék azoknak is tartogat újdonságokat, akik kívülről fújják már a műfaj sajátosságait, ugyanis nagy szerepe van a harcok során a nap helyzetének és akár egy gellert kapott golyóval is végezhetünk az ellenféllel. Valószínűleg a zenékre sem lesz majd panasz, mivel azokat a The Witcher 3: Wild Hunt komponistája, Marcin Przybylowicz szerezte. 

A Hard West a Gambitious Digital Entertainment kiadó bejelentése alapján november 4-én jelenik meg, kizárólag PC-re. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)