Hirdetés

Hardcore - Az elveszett SEGA Megadrive játék

|

1994-ben az EA DICE még Digital Illusions névre hallgatott.

Hirdetés

Ekkor már rengeteg sikeres Amigás flipper volt mögöttük - és épp több SEGA Megadrive játékot fejlesztettek.

Ezek között volt a Hardcore nevű játék is, amely már 99%-ig kész volt, amikor a Psygnosis, a megrendelő az összes Megadrive projectét elkaszálta, lévén egy kiadói értekezleten rájöttek, hogy a Megadrive (Amerikában Genesis) már nem sokáig lesz a piacon. A DICE Studios külön peche a kérdésben az volt, hogy a játék voltaképp készen volt már - azonban soha nem jelenhetett meg.

Mivel a Hardcore jogaival a Sony és a Psygnosis rendelkezik, így a DICE nem tudta kiadni semmilyen formában - még Public Domainként sem (állítólag dolgoznak már a kérdésen). A játékot eredetileg Amigára fejlesztették, majd ezt konvertálták Megadrivera. Hogy ez miért fontos és érdekes? Mert 16 évvel később eljött a pillanat, amikor Andreas Axelsson és Olof Gustafsson (A DICE alapítói) bemutatták a játékot a Datastorm2010 partyn.

Ennyi szerintem igazán jár egy 99%-ig kész, de soha meg nem jelent játéknak:

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)