Hirdetés

Hardver Hétfő 2012.04.16.

|

Gyu ezúttal egy internetes zsebrádiót, illetve zseb TV-t mutat be, amely hiánypótló lehet - ha pont ilyen készülékre vágyunk.

Hirdetés

Régebben a 60-as, 70-es években hatalmas szenzáció volt a tranzisztoros zsebrádió. Voltaképp ezzel kezdődött el a rádiózás "hordozható" kora. 

Mára a rádiózás a földi sugárzás mellett átköltözött az itnernetre, ahol aszinte a világ bármely rádióadója hallgatható - sőt rengeteg TV adó is nézhető. Az EnergySistem Enegy Stream Radio&TV 120 nevű készüléke egy wi-fis internet rádió és TV lejátszó, médialejátszó, zsebrádió és uPnP lejátszó kombinációja - igencsak hiánypótló lehet, ha van wi-fi routerünk, vagy publikus wi-fi közelében vagyunk.  A készülék azoknak való, akik nem akarnak komplett számítógépet használni wi-fis/offline médiafogyasztási szokásaikhoz - esetleg sokat utaznak, vagy csak élvezni szeretnék a wi-fis rádiózás örömeit.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)