Hirdetés

A Microsoft szerint még mindig sokan használják a Kinectet

|

A Microsoft szerint nagyon sok felhasználó van még, aki igenis használja a kicsit elfelejtődött Kinect szenzort.

Hirdetés

Amennyire hatalmas hype indította útjára, annyira elfelejtődött útközben a Microsoft nagyon ambíciózus mozgásérzékelő perifériája, a Kinect. A cég próbálta kicsit a köztudatban tartani azzal, hogy gyárilag adták minden Xbox One gépcsomag mellé, de sokan nem rajongtak érte, szóval végül ez is abbamaradt. Ennek ellenére a fejlesztők állítják, hogy a kiegészítőt még mindig sokan használják.

Mike Nichols, a cég vezető marketingese egy interjúban beszélt róla, hogy ha játékokban nem is annyira népszerű, azért az Xbox kezelésének megkönnyítésére elég sokan használják: "Nem megyünk bele abba, hogy hány felhasználónknak van Kinect szenzora és hánynak nincs, ennyire nem vagyunk aprólékosak. Viszont annyit mondhatok, hogy a Kinect felhasználói még mindig elég sokan vannak és használják is a szenzort. Játékokra annyira nem, de a biometrikus azonosítás és a kezelőfelület irányítása miatt mindenképpen."

Én sajnos nem ismerek senkit, aki ebbe a táborba tartozna, de biztosan úgy van, ahogy ők mondják. Ami viszont teljesen biztos az az, hogy a Kinect opcionálissá tétele nagy hatással volt ezekre a mozgással irányított feature-ökre is, ugyanis a jövőben ezek már nem kapnak semmiféle frissítést, hanem a csapat inkább arra fókuszál, hogy a Cortana asszisztenst tegye működőképessé.

Ti mit gondoltok? Használjátok a Kinectet valamire?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)