Hirdetés

Harminc éves lesz a Naughty Dog!

|

A világ egyik legjobb játékfejlesztő stúdiója hamarosan 30 éves lesz. Egy teaser videóval és egy kiállítással emlékszünk a dicső múltra.

Hirdetés

A Naughty Dog sokak számára csak a The Last of Us-szal vált azzá a sztárstúdióvá, ami egyébként mindig is volt. Csak előtte szinte csak azok hallottak róluk, akiknek PlayStationje volt.

Ugyan a The Last of Us lökdöste be őket a mainstreambe, a Naughty Dog készítette a PlayStation egyik legnagyobb sikercímét a Crash Bandicootot is, illetve ők tették le az asztalra az Uncharted sorozatot, ami mindenki számára bebizonyította, hogy ezekkel a srácokkal muszáj számolni

A Naughty Dog most kiadott egy teasert is, ami megmutat egy kis részletet abból abból a videóból, amit a tiszteletükre rendezett kiállításon vetítenek majd le. Az esemény Los Angeles-ben lesz október 4-e és 12-e között, de szó van arról is, hogy Hollandiában is rendeznek valami hasonlót. 

A videót a kiállítás után egy héttel adják majd ki és remélhetőleg hamarosan több részletet is megtudunk a kiállításokkal kapcsolatban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)