Hirdetés

Harmonix: durva és ijesztő a Guitar Hero-val versenyezni

|

A Harmonix teremtménye mára ellene fordult, és egyik legnagyobb vetélytársává vált.

Hirdetés

Mint az köztudott, az első két Guitar Hero játékot és a Guitar Hero Encore: Rock the 80s-t a Harmonixnak köszönhetjük. Miután a széria már ténylegesen jövedelmezővé vált, az eddigi kiadó RedOctane-t és egyben a franchise-hoz tartozó jogokat megvette az Activision, a Harmonix pedig az MTV Networks leányvállalataként működő Viacom kezébe került.

Négy évvel ezelőtt, 2007-ben megszületett a Rock Band széria, ami új szintre emelte a zenés játékok műfaját, és valódi fenyegetést jelentett a Guitar Hero játékokra. Azóta mindkét széria hanyatlóban van, a boltokban már alig-alig lehet kapni a játékok egy-egy példányából, de a Harmonix letölthető csomagok segítségével még képes életben tartani mind magát, mind az érdeklődést. Készül az új rész, ami gyökeresen megváltoztatja az általunk alkotott képet, és sokban eltér az előző epizódoktól, kíváncsian várjuk. Addig tekintsétek meg az alábbi videót, melyben a készítők nosztalgiáznak kicsit.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)