Hirdetés

Rock Band 4 - ezek lesznek majd az első frissítésben

|

Még meg sem jelent a végleges játék, máris megtudtuk, hogy mi lesz az első nagyobb frissítés tartalma.

Hirdetés

Hamarosan megjelenik a Rock Band 4, mi pedig egyre többet tudunk meg a játékról. A legfontosabb titok, vagyis a számlista már korábban kiderült, most pedig arra derült fény, hogy mit tesz hozzá a játékhoz a legelső nagyobb frissítés. Véletlenül se zavarjon meg senkit, hogy még se jelent a játék, de máris update-ekről beszélünk.

Az októberben megjelenő játékhoz készülő első ingyenes frissítés december 8-án jelenik meg és közösségi, illetve kompetitív funkcionalitással fogja megtoldani a játékot. Az egyik újítás a "Variable Breakneck Speed" lesz, aminek segítségével számonként határozhatjuk meg a görgetési sebességet.

További információt persze csak megjelenés után fogunk megtudni, hiszen a frissítés tartalmát a játékosok visszajelzése is befolyásolja majd: "Már most is azon dolgozik egy csapatunk, hogy új tartalmakat fejlesszen minden platformon, némelyiket a rajongók javaslatai alapján, de persze meglepetésekkel is készülünk. Egy új játékmódon is dolgozunk, ami nagyon megváltoztatja a játékot, de úgy gondoljuk, hogy a játékosok imádni fogják."

A Rock Band 4 megjelenés október 6-án esedékes PlayStation 4-en és Xbox One-on. Nektek melyik a kedvenc számotok a felhozatalból?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)