Hirdetés

Három év alatt 6 millió Wii Nagy-Britanniában

|

Példa nélküli rekordeladást produkált a Nintendo konzolja a briteknél.

Hirdetés

Három év alatt 6 millió Wii Nagy-Britanniában
Példa nélküli rekordeladást produkált a Nintendo konzolja a briteknél.

Mindössze három évre volt szüksége a népszerű Wii konzolnak ahhoz, hogy elérje a hatmilliós eladási számot Nagy-Britanniában. Összehasonlító elemzések alapján ezidáig egyetlen konzolnak sem sikerült túlszárnyalnia ezt a mennyiséget.

Közel másfélmillió darab talált gazdára eddig, az idei évben, míg 2007-ben 1 millió 810 ezer, illetve 2008-ban 2 millió 730 ezer konzol kelt el a boltok polcairól.

Persze tévedünk, ha azt hisszük, a Wii minden idők legnagyobb darabszámban eladott játékmasinája, ugyanis a Playstation2 a briteknél is abszolút vezető: pontosan 10 millió példányt adtak el a  Sony konzolából eddig, ám közel sem lehetetlen, hogy a Wii túlmutasson ezen. Csak idő kérdése.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)