Hirdetés

Három év késéssel, de megjelent a Cuphead PlayStation 4-re

|

A Studio MDHR csodálatos, de piszok nehéz játékát, a Cupheadet mostantól a Sony konzoljának tulajdonosai is pörgethetik.

Hirdetés

Életem sok-sok értékes óráját rabolta el az a rohadt, undorító sárkány, aki a Cuphead második szigetén tanyázik, és teljesen más taktikát, nagyobb odafigyelést és lassabb tempót követel meg, mint a korábbi bossok. Őszintén örülök, hogy a kínt mától egy újabb népes közösség átélheti, ugyanis a Studio MDHR alkotása végre megjelent PlayStation 4-re, közel három évvel PC-s és Xbox One-os, kettővel MacOS-es, és eggyel switches debütálása után. Igen, van játék, amit még a Mac-esek is előbb kaptak meg, mint a PS4-esek.

Hirdetés

Az örömhírt az alábbi, alig rémisztő, a '30-as években használt technológiával rögzített stop-motion elemeket is alkalmazó trailer kíséretében hozták el, aminek dallama legalább holnapig a fülemben fog csengeni, és ezért nektek is feltétlenül meg kell hallgatnotok.

Az Xbox One-os változat egyébként hamarosan (cupheades idővel mérve: sokára) ingyenes frissítést kap, mely digitális gallériát, kulisszák mögötti anyagokat, és "játszható betétdalokat" hoz. Még mindig nem tudni, mikor jöhet a 2018-as E3-on bejelentett The Delicious Last Course DLC, de ha minden igaz, még idén játszhatunk vele. Közben készül a Netflix sorozata is, abból nemrég mutattak egy trailert.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)