Hirdetés

Három főszereplőt irányítunk a Vampire: The Masquerade - Swansongban

|

A The Council fejlesztői gondoskodnak arról, hogy jövőre se maradjunk vámpíros játék nélkül.

Hirdetés

Hiába indult ígéretesen, a végére csak kifulladt a Big Bad Wolf epizodikus kalandjátéka, mindazonáltal a javára írhatjuk, hogy a műfajba csempészett szerepjátékos elemek és a valódi szellemi összecsapás érzetét keltő szópárbajok különleges mechanikája olyan alapot képeznek, amelyre érdemes építkezni a jövőben. Így gondolhatta a Nacon is, amely a World of Darkness licencet is bevetve meggyőzte a stúdiót, hogy inkább neki dolgozzon a jövőben a Focus Home helyett. Egyelőre nem tudni, hogy a csapat új projektje, a Vampire: The Masquerade - Swansong kapcsán ismét fontolgatja-e az epizodikus formátumot (örülnék, ha nem tenné), ellenben kiderült pár részlet a helyszínről és a cselekményről.

Hirdetés

Boston épp hatalomátvétel előtt áll, egy új herceg jelentkezett be a város élére, ami komoly hullámokat kavar a hatalmi vákuummal küszködő várost a háttérből irányító vérszívók körében. Maga a sztori egy merénylettel indul, nekünk kell majd többek között kinyomoznunk, hogy ki adott rá parancsot, kinek áll érdekében meggyengíteni a Maszkabál (elhitetni a világgal, hogy a vámpírok és egyéb teremtmények csak a rémtörténetekben léteznek) fenntartásáért felelős Kamarillát.

Míg a The Councilban csupán egyetlen szereplőt irányíthattunk, most hármat is, ráadásul mindannyian különböző klánok képviselői, így nemcsak szemléletmódjuk különbözik, hanem a rendelkezésükre álló képességek is. Utóbbiakat ráadásul magunk válogathatjuk össze a karakterlapon, ahogy azt a Swansong alapjául szolgáló asztali szerepjátékban is tennénk. Döntéseink következtében pedig sokfelé elágazhat a történet, így különféle befejezésekkel találkozhatunk.

A Vampire: The Masquerade - Swansong 2021 folyamán érkezik minden kicsit is releváns platformra a mobilok és a Stadia kivételével, de nem akarom elkiabálni, mert a végén még ezeket is hozzácsapják. Szóval Nintendo Switchen, PC-n (Epic Games Store), PS4-en és PS5-ön, valamint Xbox One-on és Xbox Series X-en is játszhatunk majd vele.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)