Hirdetés

Három hónapig vártunk rá: végre javítják az Assassin's Creed Valhalla befejezését gátló bugot

|

Az Assassin's Creed Valhalla holnapi frissítése elhozza a folyami portyázás lehetőségét, és rengeteg korábbi bugot is javít.

Hirdetés

Alig merem elhinni, de elvileg tényleg eljutottunk idáig, meghozta, illetve meg fogja hozni gyümölcsét a több mint 3 hónapos türelem. Az Assassin's Creed Valhalla holnap élesedő, 1.1.2-es frissítése ugyanis kijavítja azt a ronda bugot, ami temérdek játékost (köztük engem is) az őrületbe kergetett a Ubisoft játékának megjelenése óta. 

Ez a hiba ugyanis lehetetlenné tette, hogy elindítsuk az Ősök Rendjéhez tartozó utolsó küldetést, ami gyakorlatilag a játék tényleges lezárása. Nem túlzás tehát azt állítani, hogy sokan a 2020. november 10-én megjelent Valhallát először igazából 2021. február 16-án fogja tudni majd valóban végigjátszani. 

Hirdetés

Meglehetősen fura bugról van egyébként szó: ez a bizonyos utolsó küldetés csak akkor indul el, ha teljesítettük a fő történetszálat, visszatértünk Angliába, és megöltük a Rend összes tagját egyetlen kivétellel. Igen ám, de egy hiba miatt a játék sokaknál úgy érzékelte, hogy ezen már régen túl vannak, a küldetést adó NPC pedig odaadta nekik a misszió jutalmát (a Thor szett utolsó darabját) már azelőtt, hogy egyáltalán elindultak volna megölni az Ősök Rendjének utolsó, még életben lévő tagját, a nagymestert.

Persze ezen felül is sok hibát orvosol majd a holnap érkező frissítés, illetve megérkeznek a folyami porták, avagy river raidek is. Ebben az akárhányszor újrajátszható játékmódban új zsákmány és kihívások reményében fosztogathatunk legénységünkkel. Kapunk még három új abilityt és hat új skillt is, szóval tényleg tartalmas pakkot rakott össze ezúttal a Ubisoft.

A 1.1.2-es patch teljes tartalmáról itt olvashattok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)