Hirdetés

Három klasszikus, de felújított kalandjáték is helyet kap az Xbox Game Pass kínálatában

|

Köztük van a kiváló Day of the Tentacle megszépített változata is.

Hirdetés

A LucasArts klasszikus kalandjátékai hosszú órákra képesek voltak a képernyő elé szegezni a játékosokat, és a '90-es években több emlékezetes alkotást is letett az asztalra a csapat. Tim Schafer központi szerepet játszott a Day of the Tentacle, a Full Throttle, valamint a Grim Fandango megszületésében is, jelenlegi csapatával pedig mindhárom kalandot elhozta már nekünk remasterelt kiadásban, amiket hamarosan már nem is kell külön-külön megvásárolnunk.

Hirdetés

Maga Schafer jelentette be ugyanis, hogy még októberben bekerül az Xbox Game Pass repertoárjába a Day of the Tentacle Remastered, a Full Throttle Remastered, illetve a Grim Fandango Remastered, amelyek mind remek lehetőségek kínálnak arra, hogy megújult formában élhessük újra a klasszikus történeteket, vagy csak szimplán bepótoljuk őket.

A három játék október 29-től lesz elérhető az Xbox Game Pass tagjai számára PC-n és Xbox One-on, Game Pass Ultimate-tel pedig Androidon is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)