Hirdetés

Három korábbi Metroid is megjelenhet nemsokára Nintendo Switchre

|

Lehetséges, hogy egy újabb platformon elérhetővé válik a Metroid Prime: Trilogy gyűjtemény.

Hirdetés

2009-ben jelent meg a Nintendo Wii-re a Metroid Prime: Trilogy, ami a Nintendo közkedvelt szériájának három felvonását is magában foglalta. Egyelőre még nincs hivatalos információ arról, hogy a csomag esetleg Switchre is megjelenne majd, de nagyon is elképzelhetőnek tűnik a dolog.

Hirdetés

Egy ideje már pletykálnak arról, hogy a Metroid Prime-ot, a Metroid Prime 2: Echoes-t, illetve a Metroid Prime 3: Corruptiont is tartalmazó gyűjtemény meg fog jelenni Nintendo Switchre, de idáig nem történt ilyesmi. Most azonban egy svéd viszonteladó, az Inet oldalán jelent meg a Metroid Prime: Trilogy switches változata, ami elvileg június 19-én fog megjelenni.

KÉP

Egyelőre persze még korai volna elkezdeni készülődni a megjelenésre, ugyanis az Inet weboldalán már korábban is feltűnt a játékgyűjtemény, mégsem jelent meg Switchre, tehát sajnos az is benne van a pakliban, hogy ezúttal sem fog történni semmi.

Ti örülnétek egy switches Metroid Prime: Trilogynak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)