Hirdetés

Három megjelenés mára - Microsoft Flight, Wakfu és Eligium nyílt béta

|

Nehogy azt mondjátok, hogy nem szóltunk - A tegnapi ingyenes Aion megjelenés után ma három ingyenes játék is elérhetővé vált.

Hirdetés

Bár az Aionnal voltak gondok,  de azok elhárultak mostanra, így gyakorlatilag nem is három az a megjelenés, hanem kis jóakarattal négy ( www.aionfreetoplay.com )

Microsoft Flight

Elsőként a repülés szerelmesei élvezhetik ingyen és bérmentve Hawaii nagy szigetét a Microsoft Flight segítségével - szép is, jó is nem is bonyolult - csak ajánlani tudom.

Wakfu

Többen is említették a Wakfut, ezt az igen különös grafikai világgal rendelkező, érdekes stratégiai-akció mmot, mint kipróbálandót. Ez is mától érhető el, így aki kíváncsi lett, ne fogja vissza magát - ingyenesen játszható, de hat dollárért elő lehet fizetni prémium tartalmakra.

Eligium

A Frogsteres arcok kiváló barátaink, jó partnereink, gondolom ők is örülnek neki, hgoy az egyéni pet és mount rendszerrel rendelkező, masszív PvP-csatás, démonirtós mmo-juk, az Eligium végre nyílt béta állapotba ért. 

Ezek után nehogy bárki azt merje mondani, hogy nincs mivel játszania PC-n :)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)