Hirdetés

Három részre bontják a Final Fantasy VII Remake-et, kiderült, mikor jön a második

|

A Final Fantasy VII Rebirth névre keresztelt folytatás még nem zárja le a játék történetét.

Hirdetés

A Square Enix a Final Fantasy VII 25. évfordulójának alkalmából tartott stream során jelentette be, úgy látja jónak, ha nem kettő, hanem három darabra bontja a játék remake-jét, mert így tudja igazán jól elmesélni a történetet. Az első szeletet 2020-ban kaptuk meg, és már a másodikra sem kell sokat várnunk.

A Final Fantasy VII Rebirth nevet viselő folytatás télen érkezik (alighanem a jövő év elején), és kizárólag PlayStation 5-re fog megjelenni. Erről egyelőre nem beszéltek, de valószínűleg lesz majd PC-s verzió is, viszont csak később, ahogy az előd esetében.

Hirdetés

Az alább látható rövid ízelítő megmutat egy keveset a Midgaron kívüli világból, felbukkan benne Cloud Strife és Sephiroth, valamint a Crisis Core főszereplője, Zack Fair.

Tetsuya Nomura elmondta, a Rebirthöt úgy tervezik meg, hogy aki ezzel kezdi a kalandját, ugyanúgy élvezhesse, mint azok, akik játszottak az előző résszel.

A harmadik rész fejlesztése már zajlik, de még nem tudni, mikor érkezhet. Egyelőre örülünk, ha a másodikat megkapjuk belátható időn belül.

A PC-sek közben annak örülhetnek, hogy a Final Fantasy VII Remake már Steamen is elérhető, nem csak az Epic Games Store-ban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)