Hirdetés

Három sokkoló bejelentéssel készül a Valve

|

Három nagy bejelentés is elhangzik majd a Valve részéről a következő egy évben

Hirdetés

Ígéretet tett a Valve arra, hogy egy éven belül három meglepő bejelentéssel is sokkolni fogja a nagyérdeműt. Ám ahogy az lenni szokott, konkrét nevek és címek most sem hangoztak el.

"Garantálhatom, hogy az emberek meglepődnek majd azokon a dolgokon, amiket most csinálunk, és amivel nem fogunk leállni."-mondta maga Gabe Newell."Csak nevetni tudok ezen mert tudom, hogy az emberek újra sokkolva lesznek .Három nagy bejelentésünk is lesz a következő 12 hónapban."-tette hozzá. Emlékezzünk csak vissza az idei E3-ra, mikor a Valve bizonytalanságában meghátrált valami nagy -sokak szerint a Half-Life 3 vagy a Half-Life 2: Episode Three - bejelentésétől. Talán majd most nem fog! Érdekességként pedig azt is megtudtuk, hogy a cég tovább vizsgálja a játékosokat (korábban voltak már próbálkozások, hogy mérjék és felhasználják a játékosok félelmeit a játékokban), hogy jobban megértsék őket.Mindezt, mert félelmetesebb Half-Life kell.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)