Hirdetés

Három új demó!

|

A tegnapi nap elég "sűrű" volt, már ami a demók mennyiségét illeti. Ezt alant is láthatjátok! Ha le akarod tölteni valamelyiket, csupán a címre kell kattintanod.

  • Aliens vs. Predator 2 (55,3MB) A Fox Interactive sokáig nagy titokban tartott FPS akciójátéka. A teljes változatban emberekkel, alienekkel, illetve predatorokkal vehetjük fel a harcot, a két másik, ellenséges faj ellen. Ebben, a valószínűleg első demó verzióban csupán csak emberi oldalról közelíthetjük meg a harcot (elméletileg megjelenhet még két másik változat is, ahol ugyebár az alien, illetve predator oldalt ismerhetjük meg - de ezt még nem erősítették meg)!
  • Red Faction Multiplayer (46,7MB) A napokban kiadták a Volition/THQ hamarosan megjelenő FPS játékának kipróbálható demó verzióját. Ebben néhány pályán keresztül megismerkedhettünk a GeoMod nevezetű enginnel, mely lehetővé teszi, hogy szinte bármit leromboljunk (néha elég drasztikusan alakítva ezzel a pályákat). Az új demóban már a többjátékos módot is kipróbálhatjuk!
  • Ancient Evil: The Curse of the Snake Cult (48MB) A Silver Lightning Software izometrikus akció-RPG játéka. Szörnyek, varázslatok, meglepetések, és mindez egy jó nagy adaggal. A történet szerint a világ veszélybe került, és a mi feladatunk lesz, hogy megállítsuk a gonoszokat.

    Hirdetés

    Hirdetés
    Hirdetés
  • 0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

    Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

    Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)