Hirdetés

Három új játék is készül a Naughty Dog műhelyében?

|

A The Last of Us és az Uncharted széria mögött álló stúdió új arcokat keres titkos projektekhez.

Hirdetés

Egyértelműen a Naughty Dog a Sony egyik legütősebb belsős fejlesztőcsapata, hiszen olyan alkotásokat köszönhetünk a srácoknak, mint a The Last of Us és az Uncharted, de ők indították útnak a Crash Bandicoot sorozatot is.

Legutóbb a remasterelt kalandokat tartalmazó Uncharted: Legacy of Thieves Collection nevű gyűjteménnyel leptek meg bennünket, de egyre gyanúsabb, hogy a közeljövőben már tényleg valami teljesen újat fognak letenni az asztalra.

Hirdetés

A Naughty Dog egy Twitter-bejegyzésben hívta fel a figyelmet arra, hogy kifejezetten sok a betöltetlen pozíció náluk. A posztra reagált a stúdió társelnöke, Neil Druckmann is, akinek az írásából az derült ki, hogy három, rejtélyes módon emojival jelzett projekthez is keresik a leendő munkatársakat. Ebből arra következtethetünk, hogy jelenleg három alkotás is készülőben van a csapatnál.

Előfordulhat, hogy a Naughty Dog egy vadonatúj IP-t hoz a jövőben, de szerencsére úgy tűnik, arra is van esély, hogy a The Last of Us vagy éppen az Uncharted széria bővüljön egy-egy új darabbal. Aztán persze ott van még a Jak and Daxter franchise is.

Ti mit látnátok szívesen legközelebb a stúdiótól?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)