Hirdetés

Három új játékon dolgozik az Obsidian

|

Az RPG-specialista kaliforniai stúdió három, még bejelentésre váró projektet futtat párhuzamosan.

Hirdetés

Feargus Urquhart, az Obsidian feje és alapítója a napokban beszélt arról, hogy a Dungeon Siege 3 mellett mivel foglalkozik pillanatnyilag csapata.



Egyrészt két, teljesen új és eredeti koncepciót igyekeznek játékká gyúrni. Az egyik még csak papíron létezik, a másikból viszont már elkészült a prototípus, amivel már lehet kiadóknál házalni. Másrészt egy létező franchise licencére támaszkodó játékot is fejlesztenek, amiről csak annyit árult el, hogy ha végre leleplezik, akkor mindenki egyet fog érteni abban, hogy ebből bizony játékot kellett csinálni. Mérget ugyan nem vennék rá, de nagy az esély arra, hogy arra a játékra utalt, ami Robert Jordan Wheel of Time című regényfolyamát venné alapul. Meglátjuk...

Dungeon Siege 3



Urquhart azt is elmesélte, hogy alkalomadtán készítene egy Battlefield/Team Fortress-szerű játékot, de egy városépítésre fókuszáló alkotás sem lenne ellenére, mint a Caesar-sorozat volt anno, csak azt sajnálja, hogy már szinte senki sem játszik ilyenekkel.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)