Hirdetés

Három új pályát villantott a Battlefield 2042

|

A Battlefield 2042 legújabb előzetesében a játék hatalmas összecsapásainak három helyszínét ismerhetjük meg.

Hirdetés

A Battlefield 2042 marketingkampányába belefért egy könnyed hangulatú, élőszereplős trailer is, de szerencsére a következő előzetes már nem a feelingre, hanem a három hét múlva érkező játék tartalmára koncentrált. A DICE legújabb videójából megismerhettünk hármat a megjelenéskor játszható hét pálya közül, amiket az igazán nagy csatákhoz találtak ki.

Mindhárom, a lenti trailerben látható helyszín úgy került kialakításra, hogy a Battlefield 2042 megemelt létszámú, 128 fős meccseit is támogatja, így több, eltérő karakterisztikájú harci terület is elfért mindegyiken.

Hirdetés

A sivatagi napelemfarmot, és egy fal túloldalán egy sokkal zöldebb kutatóközpontot felölelő Renewalon például láthatjuk, hogy egy többszintes épületben, és a körülötte elterülő kertben is lövöldözhetünk majd.

A sarkvidéki Breakawayen egy rendkívül látványos jégmező mellett azt láthattuk, ahogy egy, a tengerben álló platform birtoklásáért megy a harc, az Indiában elképzelt Discarded pedig egy konténerváros zegzugos sikátorai mellett tartalmaz majd tágasabb tereket is.

Feltehetően a Battlefield 2042 mindhárom új helyszínén lesznek pályarészek, ahol a mesterlövészek és a járművek kerülnek előtérbe, ahogy szűkösebb terek is, ahol nagyobb hasznát vesszük egy shotgunnnak, vagy egy sorozatlövőnek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ezzel együtt valamennyi egyedi karakterisztikára is számíthatunk, a Renewal falrendszere, a Breakaway gleccserei, vagy a Discarded elhagyott óriáshajója képében.

A rajongóknak az új pályáknál valószínűleg fontosabb, hogy a számos kétséget keltő bétateszthez képest javuljon az új BF a megjelenésig, amit egyébként változtatások hosszú sorával ígért meg a DICE.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)