Hirdetés

Három új platformra is megjelenik a Fall Guys

|

Hamarosan már nem csak a PC-sek, a PS4-esek és a PS5-ösök rohangálhatnak babként.

Hirdetés

A tavalyi év egyik legsikeresebb játéka volt a Fall Guys, a mókás vetélkedőkben viszont eddig csak a PC-sek és a PlayStation 4-esek, valamint a visszafelé kompatibilitás miatt a PlayStation 5-ösök vehettek részt. Nyilván a megjelenés óta hallgatja a Mediatonic, hogy mikor kerül sor a terjeszkedésre, pláne azután, hogy a csapat kijelentette, határozott céljuk, hogy a lehető legtöbb ember számára tegyék elérhetővé játékukat.

Ma több jó hírt is kaptunk: az éjszaka folyamán a Nintendo Direct előadáson a switches kiadást, később pedig az Xbox Wire-ön az Xbox One-os és Series X|S-es változatot erősítették meg.

Hirdetés

Egyelőre annyit tudni, hogy a megjelenés 2021 nyarára várható, ennél konkrétabbat egyelőre nem közöltek. Arról sem esett szó, hogy a Fall Guys bekerülne az Xbox Game Pass kínálatába, de még bármi lehet - korábban a hivatalos Xbox Game Pass instafiók súgott erről, viszont a fejlesztők később cáfolták.

Akárhogy is, szeretettel várjuk, és örülünk, hogy egyre többen lehetnek babok. Még a cross-platform multi lenne igazán jó, hogy platformfüggetlenül mindenki barátkozhasson másokkal.

Platformok: Nintendo Switch PC PlayStation 4 PlayStation 5 Xbox One Xbox Series X
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)