Hirdetés

Három újabb játékkal csábít minket a Netflix

|

A Netflix már nem csak műsorokkal, de játékokkal is havi szinten bővül, októberben is jön egy újabb adag.

Hirdetés

A Netflix tényleg komolyan veszi a videojátékos törekvéseit, és nem csak azzal, hogy prémium kategóriás játékadaptációkkal készül. A streaming órás az elmúlt években azon ügyködött, hogy értékes játékokat kínálhassanak az előfizetők számára, és az ajánlatuk hónapról hónapra vonzóbbá válik.

Alapvetően még mindig "csak" ott tartunk, hogy mobilos címeket adnak ki, de prémium kategóriás mókákról van szó mikrotranzakciós bohóckodás és időrabló mechanikák nélkül (pl.: Moonlighter, Exploding Kittens, Into the Breach).

Hirdetés

Az októberi újdonságaik között vannak nagyon izgalmas és kevésbé izgalmas címek. A Spiritfarer netflixes megjelenése például nem indokolja, hogy csak ezért előfizessünk a platformra, de ha egyébként is rendelkezünk hozzáféréssel, akkor egy letöltést mindenképpen megér majd.

A Spiritfarer mellett még érkezik a Nailed It! Baking Bash és a Hello Kitty Happiness Parade is. Mindhárom iOS-en és Androidon lesz elérhető, a Netflix előfizetőinek további költségek nélkül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)